Mary Kay Beauty Advent Box 11.11 Special

 


Yeay !!!
Akhirnya hari yang dinanti pun telah tiba 
😍
3 hari sebelum sale ni pun HQ dah email siap-siap dah.
Excited betul la ciktulip nak grab 1 utk diri sendiri.


Siap buat countdown ha !


Mana la tak excited dapat offer ni.
Cuba tgk item dlm Beauty Advent Box ni 👆🏻
ada 14 item tu x termasuk sample yg lain lagi tu.
so betul-betul rugi la kalau ciktulip lepaskan peluang!


Ha tudia !
Harga biasa RM488 tau.
Harini HQ baik hati nak bagi offer RM258 ja.
😍😍😍😍😍


Yang paling best tau apa?
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
Dapat free sekeping LumiVie Black Sheet Mask tu ha.
Harga biasa RM49 sekeping tu!
Untung la siapa beli box kebahagiaan ni 🥰


Tadaaaaa !
Tenkiu Cikgu Pika beli dgn ciktulip 😘😍🥰

Okaylah
memandangkan sorg BC boleh order sekali jek,
ciktulip mengalah la bg kat customer.
Terima kasih cikgu pika.
💋

Post a Comment

0 Comments